BESTE Projesi kapsamında yaptığımız halk oyunları çalışmaları Mehmet MAN öğretmenimizin rehberliğinde büyük başarıyla dervem ediyor.

BESTE Projesi kapsamında okulumuzda voleybol çalışmaları yapılmakta. Öğrencilerimiz severek katıldıkları voleybol çalışmaları ile bir çok kazanımı elde etmektedir.

BESTE Projesi kapsamında, Yılmaz YILMAZ öğretmenimizin rehberliğinde zeka oyunları alanında öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar yapıyor ve başarılara imza atıyor.

Kızılay okulumuzdaydı. Öğrencilerimize ve velilerimize kan bağışının önemi anlatılarak kan bağışında bulunmaları teşvik edildi. Kan bağışında bulunan öğreci velilerimize sertifika verildi. Katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz ile birlikte  "120" filmini izledik. Öğrencilerimiz ile 1. Dünya Savaşı sırasında Rusların işgal ettiği vatan topraklarını kurtarmak için başlatılan Sarıkamış Harekatında  60 bini donarak olmak üzere 78 bin vatan evladını şehit verdik. Tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla andık.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında her şubeden ilk üçe giren öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

15.12.2023 tarihinde okulumuzda Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Öğrencilerimize kan bağışının önemi, yardımlaşma ve dayanışmanın toplumsal hayattaki yeri gibi temel değerleri kazandırmaya çalıştık. Etkinliğimize katılarak kan bağışında bulunan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasını kutladık. Yerli Malı kulllanmanın önemi; tutumlu olma konularında öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Ara

My Ped konusunu 5-D sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenleri Veli ATALAY.  sınıfa getirdikleri evcil hayvanlar ile işledi.

Ara

Beste Projesi kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerimizle hedef belirleme etkinlikleri yapıldı ve öğrencilerimiz hayallerini gökyüzüne uçurdu. Önce hayal et. Hayaline inan ve hayalinle birlikte yaşa.

Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi matematik topluluğu, matematiksel materyallerle çocuklara matematiği sevdirmeye geldiler.

Kas

Burdur İl Milli Eğitim  Müdürlüğü tarafından yürütülen "BESTE" projesi kapsamında okulumuzda uyguladığımız okuma etkinliğimiz düzenli bir şekilde devam etmektedir.

Kas

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında  5D  sınıfımızda BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ yaptık.

Kas

Okulumuz öğrencileri kitap fuarındaydı.

Kas

Sosyal Bilgiler dersinde öğrencilerimiz Anadolu Medeniyetleri ve kültür varlıklarımızı öğrendi. Yazının icadı ve tarihsel gelişimi etkinliklerle öğrendiler.