Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Beste projesi kapsamında Suna Uzal Ortaokulu olarak üç sanat dalını aynı programda birleştirmeyi hedefledik.

"DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" kapsamında öğrencilerimiz çeşitli drama etkinlikleri düzenlediler.

"DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" kapsamında öğrencilerimiz güne güzel bir kahvaltıyla başladı.

"DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" kapsamında öğrencilerimiz bol bol zeka oyunları oynadılar.

BESTE Projsi kapsamında okulumuzda başlatılan "Okul, ikinci evim." projesi kapsamında okulumuzu güzelleştirmeye devam ediyoruz. Emekleri ve özverili çalışmaları için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi.Bilgi yarışmalarından komedi saatine, hitabet oyunlarından geleneksel oyunlara, yetenek paylaşım saatlerinden sosyal sorumluluk çalışmalarına ve birlikte yenen kahvaltıya birçok etkinliğe yer verilen planlamadan öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenmesi sağlandı.

BESTE Projesi kapsamında öğrencilerimiz  geleneksel çocuk oyunları oynuyor. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Özlem EKİCİ VAROL, Alev ÖZYURT CÜCE, Hasan Ali TURGUT, Cuma Ali ŞEN öğretmenlerimiz çocukluklarını doya doya yaşamalarını sağladıkları için teşekkür ediyoruz.

BESTE Projesi kapsamında okulumuzda halk oyunları çalışmalarımız Mehmet MAN öğretmenimizin koordinatörlüğünde devam ediyor.

Suna Uzal Ortaokulu olarak 2023 Burdur Küçükler-Yıldızlar Satranç il birinciliği yarışmasına, Matematik öğretmenimiz Yılmaz Yılmaz rehberliğinde 23 öğrencimizle katıldık. İl genelinde en çok öğrenciyle katılım sağlayan okulduk.

**11 yaş kızlar kategorisinde il üçüncüsü Aygül Şener

**13 yaş genel kategorisinde,

*Berkin Çakmak il ikincisi

*Ali Emir derin il üçüncüsü

**13 yaş kızlar kategorisinde

*Buğlem Başyiğit il birincisi

*Ecrin Hoşafçı il ikincisi,

*Hasret Karataş il üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz

Geleneksel Türk Okculuğu dalında İl birincisi olan 6F sınıfı öğrencimiz Osman AKDEMİR ve İl ikincisi olan 5G sınıfı öğrencimiz  Ahmet Efe ARLI'yı tebrik ediyoruz. Başarılarınız daim olsun çocuklar.

5. sınıf öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu ilk yardım kursuna katıldılar.

BESTE Projesi kapsamında öğrencilerimiz, öğetmenimiz Özlem EKİCİ VAR0L  eşliğinde Geleneksel çocuk Alanları için çizivler yaptlar.