Eyl

Evde eğitim gören 8/B sınıfından Aysu kızımız okulda sınıf arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Biz de kendisine küçük bir sürpriz yaptık ve ikramda bulunduk. Ömür boyu mutluluklar güzel kızımız.

Eyl

5/D sınıfımız, Sınıf Rehber Öğretmenleri Selda KELEŞ YALKIN eşliğinde veli toplantısını gerçekleştirdi..

Eyl

Burdur  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube  Müdürlerimiz Sayın Sami ZORBAŞ ve Sayın  Veli TOKER okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

5/D sınıf  rehber öğretmenimiz  Veli ATALAY, veli toplantısını gerçekleştirdi. Tanışma toplantımız öğle yemeğinde gerçekleşti.

Eyl

Okulumuzda  DYK Hazır Bulunuşluk Sınavları yapıldı.

Haz

Suna Uzal Ortaokulu Beden Eğitimi  Öğretmenimiz  Özlem EKİCİ VAROL 81 ilin katıldığı "Oyun Bizim Doğa Bizim" projesinde ilimizi temsil etmiştir.Projede,Burdur Gölü civarında yaşayan nesli tükenmekte olan" Dikkuyruk ördeği "ve Burdur Tefenni'de yetişen "Tefenni moru" endemik bitkisine dikkat çekerek   ilimizin tanıtılmasına katkıda bulunmuştur. Ayrıca Davul Zurna 1,2,3 ve İstop  eğitsel oyunlara değinerek geleneksel sokak oyunlarının kültürümüzdeki yerine dikkat çekilmesini sağlamıştır.

Mrt

Suna Uzal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem Ekici Varol 'un My Educational Games E twinnning Projesinde öğrencileri proje sonu sertifikalarını aldılar.

Şbt

Suna Uzal Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Veli ATALAY öğrencileriyle eTwinning projesinde "who is afraid of Simple Present Tense" bu hafta "Simple Present Tense" Geniş Zamanda günlük yapılan aktiviteleri anlattılar. Umarım beğenirsiniz.

Litvanya okul ortaklı "Go Green" eTwinning Projemizin 5C öğrencileri tarafından yeşil ekran tekniği kullanılarak hazırlanmış videoları aşağıdaki bağlantılarda yer almakta. Videolarda Litvanya'daki koruma alanları hakkında bilgi verilmekte.

Ekm

SUNA UZAL ORTAOKULU OLARAK GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ. TEK İŞİMİZ EĞİTİM SLOGANIMIZIN MOTİVASYONU İLE ÇALIŞMALARIMIZA BU YILDA DA DEVAM EDİYORUZ. İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ VELİ ATALAY REHBERLİĞİNDE "WHO IS AFRAID OF SIMPLE PRESENT TENSE ?" ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ UYGULAMALARINA BAŞLANDI. SUNA UZAL ORTAOKULU OLARAK "E-TWİNNİNG OKUL ETİKETİ"NE SAHİP OLDUĞUMUZU HATIRLATIR , DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZI DA SİZLERE SÖYLEMEK İSTERİZ.

Haz