ErasmusDays etkinliği

#Be Sustainable With Erasmus  sloganı ile 11 Ekim Çarşamba günü Suna Uzal Ortaokulu, Mehmetçik Ortaokulu ve Hüsnü Bayer  Ortaokulu'nda  #ErasmusDays etkinliğinde buluştu.Suna Uzal Ortaokulu öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni Bedia TEKŞEN ve Fen Bilgisi Öğretmeni Ayşe ÇEVİKEL SEViNÇ 7. Sınıf öğrencileri Ecrin T. ve Umutcan K. ile birlikte sınıf ziyaretlerinde bulunarak, Erasmus+  Projeleri hakkında sunum yaptılar. Ayrıca Burdur il  MEM Erasmus+ Akredite projeleri kapsamında Suna Uzal Ortaokulu konsorsiyumu ile gerçekleşen Çevresesel Sürdürülebilirlik konulu Fransa Reims François Legros okul ortaklı öğrenci grup hareketliliği hakkında bilgi verildi.Yaşanabilir bir dünyanın devamlılığı için çevresel sürdürülebilirlik ilkeleri slogan cümlelerle öğrencilere tanıtıldı.

#ErasmusDays @ulusalajans

12-10-202310-10-2023