BURDUR / MERKEZ - Suna Uzal Ortaokulu

0248234.63.64
0248234.63.64
Adres
ŞİRİNEVLER MAH. 39028 SK. SUNA UZAL İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BURDUR
Vizyon
Önder yönetici, katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte; ilimizin lider bir okulu olmak.
Misyon
Öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamında, çağdaş ve nitelikli bir eğitim vererek, vatana ve Türk Milletine onurlu ve başarılı hizmetler verecek saygın bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Satranç bireysel ve takım şampiyonlukları, Halkoyunları il ve Türkiye birincilikleri, Proje Başarıları.
Öğretim Şekli :TAM
08:45-12.10 sabah 12.10-13.20 öğle arası 13.20-15:50 öğleden sonra
DOĞALGAZ
Karayolu
ÖĞRENCİ SERVİSİ
ŞİRİNEVLER MAH. ATİLLA CADDESİ NO:3 MERKEZ-BURDUR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezinde Şirinevler Mahallesindedir. Kent merkezine 3 km- Antalya´ya 120 Km.-Isparta´ya 30 Km.mesafesindedir.
VOLEYBOL-FUTBOL-SATRANÇ-HENTBOL-GÜREŞ-Taekwondo ( Tekvando ) TAKIM VE BİREYSEL
TÜBİTAK BİLİM FUARI
MATEMATİK-FEN VE TEKNOLOJİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İSPANYA-HOLLANDA-İNGİLTERE-ALMANYA-İTALYA T.C.Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na sunduğu “Yaratıcılığı Geliştirme Yöntemleriyle Eğitim-Öğretimde Farklı Bakış Yaratma” isimli ERASMUS+ Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri.