BURDUR / MERKEZ - Suna Uzal Ortaokulu

Şbt

Beden Eğitimi Öğretmeni  Özlem EKİCİ VAROL'un yapmis oldugu My Healthy Life Shop Etwinning Projesi ile Okulumuz "Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Şbt

BESTE Projesi kapsamında, Türkan Öğretmenimizin rehberliğinde bokulumuzda "Kendi Bewrewmizi Tasarlıyoruz " etkinliği yapıyoruz.

Ock

Aralık Dünya Engelliler Günü’nde 2. çağrısı yayınlanan 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamalar Destek Programına başvurular 18 Aralık 2023 itibariyle Bilim ve Toplum Proje Başvuru Sistemi üzerinden alınacaktır. Başvuruları 29 OCAK 2024 tarihinde sona erecektir.

Ara

15 Aralık 2023 Cuma günü 0930:-16:30 Saatleri arasında okulumuzda Kan Bağışı Kampanyası vardır. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri arasında 25.12.2023 tarihinde “ Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması” düzenlenecektir.

Kas

6 Kasım Pazartesi günü saat 14.00 te okulumuzun ev sahipliğinde TÜBİTAK Bilim Şöyleşileri Programı kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Hasan Batuhan Emre Özdoğan'ın Mikroalglerin Kullanım Alanları adlı sunumu vardır. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz programımıza davetlidir.

Ekm

Be Sustainable With Erasmus 11 Ekim Çarşamba günü Suna Uzal Ortaokulu olarak Mehmetçik Ortaokulu'nda ve Hüsnü Bayer Ortaokulu'nda #ErasmusDays etkinliği ile buluşuyoruz!

#ErasmusDays

@ulusalajans

@BurdurilMEM

Kas

Okul bahçesine okul saatlerinde ve okul saatleri dışında araç ile girmek yasaktır.