Mrt

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Mrt

Okulumuzdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Hami UZAL 'a ve tüm UZAL ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Mrt

Öğrencilerimiz bilim insanlarını tanıttılar. İnsanlığa katkıları ve vizyonları hakkında arkadaşlarına bilgi verdiler.

Mrt

Sahnemiz,karakterlerimiz, ışığımız hazırsa  gölge oyunumuz olan Karagöz ve Hacivat "Yar bana bir eğlence..."cümlesiyle başlasın.

Şbt

Suna Uzal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem EKİCİ VAROL  16 ortaklı My Game  Workshop (Oyun Atölyem) adlı E-twinning projesine ortak olmuştur.

Şbt

BESTE Projesi kapsamında okulumuzda okur yazar buluşmaları düzenlendi. Canan KESKİN Öğretmenimiz koordinesinde Yazar Yeliz Özge TOYMAN öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz çok eğitici ve eğlenceli zaman geçirdi.

Şbt

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. " diyen Gazi Mustafa Kemal'in izinden giderek her alanda güçlü ve başarılı çocuklar yetiştirmeyi amaç edindik.

Özlem EKİCİ VAROL öğretmenimizin çalıştırdığı öğrencilerimiz İl Bilek Güreşi yarışmalarında büyük başarı gösterdiler.

50 kiloda SÜLEYMAN EMRE ARAS sağ kolda İl 1. si yine SÜLEYMAN  EMRE  ARAS sol kolda İl 2. si

55 kiloda TALHA C. MAN sol kolda İl 1. si

65 kiloda MUHAMMET BÜYÜKER sağ kolda İl 1. si ve sol kolda yine İl 1. si

[21:25, 19.02.2024] Zeynep Olpak: 0 kiloda FATİH EREN BAKIR  sağ kolda il 1. si ve sol kolda  il 2. si

60 kiloda DUYGU SU AKSÜZEK sağ kolda il 3. sü sol kolda il 3. sü

60 kiloda ARDA YILMAZ sağ kolda il 4. sü ve sol kolda il 4. sü

70 kiloda BAYRAM KAĞAN BİLEN sağ kolda il 2. si

75 kiloda ENES UÇKAN sağ kolda il 4. sü

0larak bizleri gururlandırmıştır.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Beste projesi kapsamında Suna Uzal Ortaokulu olarak üç sanat dalını aynı programda birleştirmeyi hedefledik.

"DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" kapsamında öğrencilerimiz çeşitli drama etkinlikleri düzenlediler.