Who Is Afraid Of Simple Present Tense

SUNA UZAL ORTAOKULU OLARAK GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ. TEK İŞİMİZ EĞİTİM SLOGANIMIZIN MOTİVASYONU İLE ÇALIŞMALARIMIZA BU YILDA DA DEVAM EDİYORUZ. İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ VELİ ATALAY REHBERLİĞİNDE "WHO IS AFRAID OF SIMPLE PRESENT TENSE ?" ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ UYGULAMALARINA BAŞLANDI. SUNA UZAL ORTAOKULU OLARAK "E-TWİNNİNG OKUL ETİKETİ"NE SAHİP OLDUĞUMUZU HATIRLATIR , DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZI DA SİZLERE SÖYLEMEK İSTERİZ.

Suna Uzal Ortaokulu'nda İngilizce Öğretmeni Veli ATALAY tarafından eTwinning kapsamında "WHO IS AFRAID OF SIMPLE PRESENT TENSE ?" projesi başlamıştır. Projemiz Ekim ayında başlayıp Mayıs ayında bitmesi hedeflenmektedir.  Veli ATALAY ve ülkemizin farklı illerinden 4 ingilizce öğretmeni ayrıca Ürdün'den 2 öğretmen toplam 6 öğretmen ile ortak bir çalışma yürütülecektir. Projemizdeki ortak hedef öğrencilerimize İngilizceyi sevdirmek ve eğlenerek İngilizceyi öğretmektir.  Projemiz kapsamında öğrencilerimiz dijitalleşen çağda uzaktan eğitime uygun olarak birçok web2 aracı ile tanışıp onları kullanmayı öğreneceklerdir. Projemizin sonunda beklediğimiz kazanımlar projeye katılan tüm öğrencilerimizin özgün ve farklı ürünler ortaya koyarak yaparak-yaşayarak; yaratıcı düşünme ; eleştirel düşünme becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimizle hazırladığımız etkinlikleri okulumuzun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

06-10-202106-10-202106-10-202106-10-2021

Yayın: 05.10.2021 - Güncelleme: 14.03.2024 11:48 - Görüntülenme: 231